Józsefvárosi időközi: Dopemant támogatja az MSZP

2017. február 28. 09:37

Dopeman február elején jelentette be, hogy elindul korábbi lakhelye, a Magdolna negyed időközi képviselő-választásán, és arra kért minden pártot, hogy támogassa őt. Ha óriási összefogás nem is kerekedett mögötte, az MSZP jelezte: ők a rappert támogatják az időközin.

2017. február 28. 09:37

Mint azt néhány hete megírtuk: Dopeman a Facebookon jelentette be, hogy elindul a VIII. kerületi időközi önkormányzati választáson. A Magdolna negyed – ahol a rapper amúgy közel 25 évig élt – korábbi fideszes képviselője ugyanis január végén lemondott, így április 23-án új képviselőt kell választania a körzet lakóinak. Dopeman már akkor arra kért minden politikai erőt, hogy álljanak be mögé.

Úgy tűnik, az MSZP máris teljesítette a kérését. Közleményükben ugyanis jelezték: az MSZP helyi szervezete a Szolidaritás Mozgalom jelöltjét, Pityinger Lászlót, azaz Dopemant támogatja. Mint írják: az MSZP kerületi szervezete Dopeman elképzeléseit megismerte, azokat támogatásra méltónak találta azzal együtt is, hogy „a jelölt dalszövegei ironikus, néha keményen megfogalmazott társadalomkritikát tartalmaznak”.

A szocialisták közleménye szerint egyébként a kerületi pártelnök, Veres Gábor már „demokratikus” pártok vezetőivel is egyeztetett Dopeman közös támogatásáról, a meg nem nevezett partnerek azonban kihátráltak a közös fellépés lehetőségéből.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. március 01. 00:56
Ez valami posztapokaliptikus zombifilm trailere?
mukk
2017. február 28. 22:20
"Nyilván a zenész hírnevét használnák fel ebben a körzetben,..." Dopeman zenész??? Esetleg szintén. Lásd Szőke Szakáll: Vonósnégyes https://www.youtube.com/watch?v=PCrJnrpvEu4
czsolt5
2017. február 28. 21:37
Nem tudom, melyik a cikibb, mszp vagy dk színekben indulni, holtverseny.
gilice
2017. február 28. 17:34
Mi a baj? Ülnek abban a testületben nála sokkal, de sokkal selejtesebbek is a Fidesz frakcióban! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!