Stratégiai megállapodás aláírása, állampolgári eskütétel és főpróba az Operában

2016. szeptember 29. 22:42

Izgalmas időket élünk, forr a világ körülöttünk, ösztönösen keressük a stabilitást. Így kezdte ünnepi beszédét a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár a Magyar Állami Operaházban.

2016. szeptember 29. 22:42

Novák Katalin azt megelőzően fogalmazott így, hogy stratégiai megállapodást ír alá Pataki Jánossal, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnökével. A közös munka célja, hogy a határon túli családok még több támogatást, segítséget és figyelmet kapjanak. Az eseményen vendégül látták a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének külhoni tagjait is a Székely fonó című darab főpróbáján. Az előadás előtt harmincketten tettek ünnepélyes állampolgári esküt.

Novák Katalin a színpadon várakozó családok és a nézőtéren ülő vendégek előtt úgy fogalmazott: fontos megtalálni a gyökeret, amely a kereszténység és a magyarságunk. Ezek azok az alapvető értékek, amelyek összetartanak minket. Kijelentette: sorsközösséget kell vállalni a magyarok jövője érdekében. Ehhez az kell, hogy a gazdasági bevándorlókra nemet mondjunk, mert őket nem tudjuk eltartani. De mondjunk igent a határon túli magyarokra.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!