Valójában nem is Selmeczinek, hanem az MSZP-nek tartozik Török Zsolt

2016. május 17. 13:49

Hétfőn írt arról az Index, hogy Török Zsolt szocialista politikus pert vesztett Selmeczi Gabriella ellen, a megítélt kártérítést azonban nem tudja kifizetni, ezért gyűjtésbe kezdett a Facebookon. Azóta azonban kiderült: a kártérítést az MSZP kifizette, azonban annak felét Töröknek kéne állnia: valójában erre gyűjt a politikus.

2016. május 17. 13:49

Facebookon kezdett gyűjtésbe Török Zsolt szocialista politikus, miután pert vesztett Selmeczi Gabriella ellen, de nem tudta kifizetni a megítélt félmilliós kártérítést és a százezres perköltséget. Törököt az MSZP szóvivőjeként tett kijelentései miatt perelte Selmeczi. A politikus barátaitól kért párezer forintos felajánlásokat.

Az Index azonban most a Magyar Idők nyomán arról ír, hogy Selmeczi már a teljes kártérítést megkapta a párttól, így kérdéses lett, hogy mégis mire gyűjt a szocialista politikus. Török az Indexnek elmondta: a pártja csak a kártérítés felét vállalta át Töröktől, így a másik felét neki kell kifizetnie.

Magyarul Török a perköltség mellett gyakorlatilag az MSZP-nek tartozik 250 ezer forinttal, és arra gyűjt – ami azért is szórakoztató, mert a posztja után több pártvezető és ismert szocialista politikus is kiállt mellette, arra kérve a „demokrácia a és a szólásszabadság híveit”, hogy segítsék az „orbáni diktatúra” ellen kiálló Törököt. Pedig csak annyit kéne tenniük, hogy egy párton belüli döntéssel elengedik Török tartozását a párt felé.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pensioner
2016. május 17. 20:55
nem birok rájönni, hogy aki a médiában tarhál az azért teszi , mert baloldali, vagy azért baloldali, mert ilyen?
1120
2016. május 17. 18:37
Ez ám a szánalmasság Chimborazoja! Török, a PÖCS! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Venn
2016. május 17. 17:48
EZ a rágcsálóképű egy percig sem tud hazugság nélkül létezni ..:((
cutcopy
2016. május 17. 17:08
Zsóti vigyázz a buszon mert érik a következő saller..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!