Az MSZP felmondólevelet készített Gyárfás Tamásnak

2016. április 13. 13:04

Két szocialista képviselő felmondólevelet készített a Magyar Úszó Szövetség elnökének, mivel szerintük az elmúlt időszak botránysorozatai sokat ártanak a sportágnak. A felmondólevelet eljuttatják Gyárfás Tamásnak, akinek semmi más dolga nincs, mint aláírni.

2016. április 13. 13:04

Az MSZP két képviselője felmondólevelet készített a Magyar Úszó Szövetség elnökének. Gyárfás Tamásnak a dokumentumban a többi között vállalnia kellene, hogy lemondása után hatvan napon belül a széles nyilvánosság számára részletes beszámolót készít elnöksége idejéről. Heringes Anita és Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselői a Komjádi uszoda előtt tartott szerdai sajtótájékoztatón – amelynek hangfelvételét az MSZP sajtóosztálya juttatta el az MTI-hez – a levél elkészítését azzal indokolta: az elmúlt időszak botránysorozatai sokat ártanak a sportágnak. A sok szülő azon gondolkozik, hogy merje-e beíratni úszásra a gyermekét – tették hozzá.

Bangóné Borbély Ildikó arra szólította fel Gyárfás Tamást, hogy április végén, amikor az úszószövetség összeül, kérjen maga ellen bizalmi szavazást, de úgy, hogy a résztvevők titkosan voksolhassanak. A parlamenti képviselő ismertette a felmondólevelet, amelynek címe: a munkavállaló munkaviszonyának felmondással történő megszüntetése, valamint egyéb tisztségekről való lemondása.

Bangóné Borbély Ildikó elmondása szerint annak aláírásával Gyárfás Tamás – az úszószövetség elnökeként tanúsított magatartása miatt – azonnali hatállyal lemondana posztjáról, valamint minden magyar és nemzetközi szervezetben betöltött, választott tisztségéről, megbízatásáról, továbbá megszüntetné egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyait is. Jelezte, hogy a felmondólevelet eljuttatják Gyárfás Tamásnak, akinek semmi más dolga nincs, mint aláírni.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2016. április 13. 17:24
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy kedvelem Gyárfás Tamást. De MOST, az olimpia (és más sportesemények) előtt az Mszp-nek ez a legfontosabb?? Tán csak nem egy tornából felmentett, úszni sem tudó, mszps polihisztort szeretnének a helyére. Most, hogy már nem kell gyűjteni aláírást a népszavazáshoz, nincs más dolguk?
OberEnnsinnen
2016. április 13. 16:37
Heringes Anita és Bangóné Borbély Ildikó Ez a szerencsétlen Bangóné, nem valószínű, hogy tudatában lenne, kiknek is a hasznos idiótája éppen, vagy nagyon is tudja? ...ahogyan a nem bő gatyás "magyarok" és nem magyarok megfúrták annak idején a budapesti Világkiállítást, most a magyar olimpia került célkeresztjükbe, annak megakadályozása, ellehetetlenítése! Miért teszik? Az Olimpia rendezése, mint anno a Budapesti Világkiállítás, nagymértékben emelné a magyar nemzet önbecsülését, elismertségét a világban. Növekedne vele a magyarság azonosságtudata, végeredményben az ország, nép szuverenitása. Még kevesebb uzsorakamatot fizetnénk, veszélyeztetve kevesebb külföldre utalt pénzünkkel a világ kifosztására épülő polkorrekt diktatúrát. Röviden: erről van szó. Ezért támadnak minden magyar tevékenységet, amely a sikert hordozza magában. Bangóné, Heringes, ...szocik, így semmi meglepő
moricka13
2016. április 13. 15:20
Ez a két nő eszementebb, mint mindenkori elődeik voltak pártjukban női kvótában. Majd mi is küldjük nekik naponta a felmondólevelet, csak alá kell írniuk.
Morgen
2016. április 13. 15:02
Ha ezt nem az a Bangóné írta volna, akinek a pártja egy szemkilövetőnek szavazott bizalmat, még gondolkodnék is rajta. Gyárfás soha nem volt a kedvencem, de: Mi köze Bangónénak a Magyar Úszószövetséghez, hogy ilyen nagy mellénnyel akarja utasítani? " Jelezte, hogy a felmondólevelet eljuttatják Gyárfás Tamásnak, akinek semmi más dolga nincs, mint aláírni." Ez jogállamban a röhej kategória.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!