Orbán, Balog, Palkovics és a többiek!

2016. március 11. 15:11

De baromira jó lenne már abbahagyni a hazudozást az oktatásról!

2016. március 11. 15:11
Szabó Tímea
Szabó Tímea

Nem az volt a kormánypárti indoklás a KLIK létrehozásánál, hogy a szegényebb megyékben az önkormányzatok nem tudták fenntartani az iskolákat, és ezért kell a központosítás, meg majd az állam segít? Hol? Ott, ahol kikapcsolták a gázt, vagy ahol elöntötte a szennyvíz az iskolát?! És akkor erre az a válasz, hogy 1. átnevezzük a KLIK-et, és 2. kinevezzük Áder húgát az élére? Menjetek már el valami sóbányába dolgozni inkább, mert ebből elég!

De ne aggódjatok! A KLIK-et megszüntetjük, és ahogy ígértem: sóval hintjük be a helyét!

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. március 14. 22:11
mennyi agresszió van itt. ahelyett h szeretnétewk egymást.
hajjaj
2016. március 14. 18:03
Madarat tolláról, kurvát barátjáról, pardon: klánjáról. greyhound2 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 21. 00:00 3 14 @Arlet "...És közben nézhetik, hogy milyen szépen híznak viktor oligarchái ..." ****************** Ugye nem hiszed, hogy másnak is lennének, rajtad kívül, természetfeletti képességei? Távvarázslat,ráolvasás... nem vagy egész. Otthon a fonnyadt kulákné számolgatja az erdeit, földbirtokait... Svájcban a nagyvalagú cigánykurva Rahel kuktáskodik közpénzen... Miközben a budistadion olyan elhagyatott mint a nyamvadtkám bent pogisütés közben... Közben a vezérürü lesi, hogy mikor kapaszkodhat fel megint a Railjetre, tűzni ki Svájcba...
néhai Ch.Pilot
2016. március 14. 00:05
"De baromira jó lenne már abbahagyni a hazudozást az oktatásról!" Szabó Tímea és a többiek! Akkor miért nem kezditek el?
hajjaj
2016. március 13. 23:05
Ez a muck nem a Scarsdale-i zsinát jelölte meg mostanáig?Kidobták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!