Európára szabadítana dzsihádistákat a görög miniszter

2015. március 10. 16:14

Panosz Kammenosz görög védelmi miniszter a schengeni övezetben utazáshoz szükséges papírokat adna a gazdasági bevándorlóknak, hogy „egyenesen Berlinbe” mehessenek, hacsak az EU nem segíti ki országát a válságból. A Független Görögök pártját vezető politikus külön kiemelte: a szabadon engedettek között lehetnek dzsihádista harcosok is.

2015. március 10. 16:14

Görögország tízezer menedékkérőt látna el EU-s papírokkal, valamint megnyitná a törökökkel közös határt a migránsok előtt és nekik is papírokat adna, hacsak az EU nem segíti ki a pénzügyi krízisből az országot – jelentette be Panosz Kammenosz görög védelmi miniszter a Telegraph cikke szerint. Kammenosz a Szirizával koalícióban kormányzó szélsőjobboldali Független Görögök pártjának vezetője.

Ha Európa cserben hagy minket a válságban, elárasztjuk menekültekkel. Még rosszabb lesz Berlinnek, ha a gazdasági menekültek áradatában lesz néhány dzsihádista is az Iszlám Államból” – mondta Kammenosz.

A miniszer itt nem állt meg. „Ha lecsapnak ránk, mi is lecsapunk rájuk. Minden migránsnak fogunk adni olyan papírokat, amelyekkel a schengeni zónában utazhatnak, hogy egyenesen mehessenek Berlinbe” – összegezte terveit a miniszter. Korábban a külügyminiszter, Nikosz Kotziasz is hasonló lépéssel fenyegetőzött.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. március 11. 07:09
Es ezutan kerdes meg valakinek hogy a gorogoket azonnal ki kell zarni schengenbol?
Karpo
2015. március 11. 04:57
azzal kábítják a választóikat, hogy valahol van egy nagy kupac ingyenpénz, amit azok a geci németek nem akarnak nekik odaadni. az emberek nem is nagyon értik, mi történik, hogy ők a felelősek saját hibáikért. nem akarják tudomásul venni, hogy a régi jólétet nem fogják egyhamar visszahozni. most meg ez a náci azt mondja: dögöljön meg, aki nem akar helyettük dolgozni :)
koronaszepe
2015. március 10. 22:08
Erre a "jó büdös ku..a édesanyátokat azt" az adekvát válasz, mondom én, pedig alapvetően szeretem az olajbogyót...
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. március 10. 21:41
Bizonyára. Épp úgy hazudoznak mint bármely befolyásos politikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!