Állt a sor a reptér felé

2015. január 28. 08:49

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a Határ úti felüljárónál. Az úton mindkét irányban nagy volt a torlódás, de már helyreállt a forgalom.

2015. január 28. 08:49

Baleset miatt mindkét irányban torlódásra kell készülni Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a Határ úti felüljárónál – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a felüljárón egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A balesetben nem sérült meg senki, de a kisteherautó rakománya szétszóródott, az utat teljes szélességében törmelék borítja. Emellett az összetört járművek is akadályozzák a forgalmat. Jelenleg mindkét irányban nagy a torlódás – tette hozzá Kisdi Máté.

Frissítés

Ismét zavartalanul halad a forgalom a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, ahol korábban a Határ úti felüljárónál történt baleset okozott torlódást – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté korábban elmondta, hogy a felüljárón egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A balesetben nem sérült meg senki, az összetört járművek azonban akadályozták a forgalmat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!