Csokit küldtek Orbánéknak, megették

2014. december 16. 10:10

Csokival kérték a tüntetők a képviselőket, hogy ne szavazzák meg a trafiktörvény módosítását. Orbán és Semjén is jól lakott belőle.

2014. december 16. 10:10

Csokira ragasztott üzenettel kérték a dohányipari dolgozók, hogy a képviselők ne szavazzák meg a dohányipart érintő különböző módosító javaslatokat. A csokoládén a módosítások miatt nehéz helyzetbe kerülő dolgozók családjainak képei is szerepeltek. Orbán Viktor és Semjén Zsolt asztalára is jutott az édességből: ők vidáman majszolták el a csokoládét. Később az említett törvényeket megszavazták. Az Alfahír fotósa kapta őket lencsevégre.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. december 16. 22:07
Csokit küldtek Orbánéknak, megették És? Mi ezzel a gond? A csoki arra való, hogy megegyük. Ibrahimovics csapattársának banánt küldtek. Ibrahimovics megette. A banán is arra való.
Zsolt75
2014. december 16. 16:56
Borzasztó. Igazi hiénák. Legközelebb tán csecsemőket esznek.
Morgen
2014. december 16. 16:50
Én nem kapok a Norvég Alap csokikájából? Netán G. Soros, vagy C. Gati csokijából? Csak Orbánék ehetnek belőle? Azt a kirilejsztrumát! Oszt mi lett volna, ha a küldő szervezet szétosztotta volna a szegények között? Szóljanak, ha pezsgőt küldenek a Parlamentbe! Arra fogok járni! :-))
liberálzöld.
2014. december 16. 16:14
Mindent felfal a buckalakó, ami a szeme - szája elé kerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!