Tedd magad szabaddá: élőben a Humán Platform tüntetéséről

2014. október 23. 15:31

A Blaha Lujza téren tüntet a Humán Platform: az idei október 23-án ez a legjelentősebb baloldali tüntetés. Szó lesz a szegénységről és az internetadóról is, a Mandiner pedig percről percre közvetít. A helyszínről Pintér Bence tudósít, a szerkesztőség irányítópultjánál Bukovics Martin.

2014. október 23. 15:31

A csütörtöki közvetítés folyamán pontatlanul idéztük Várady Zsolt felszólalását, valamint véletlenül nevét is elírtuk. Helyreigazítási kérelmének megfelelően a vonatkozó bejegyzésben javítottuk a javítani valót.

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kzs2
2014. október 24. 13:59
Ez a rendezvény "Tedd magad szabaddá" néven fut. Különös egybeesés, hogy ez a civil szervezet, aki harcol a függetlenségért, nem tud függetlenedni a norvégok pénzétől ...
Rockpapa
2014. október 24. 08:40
Amúgy gusztustalan, hogy a Blahán hirdették meg ami egyébként a Budapesti hajléktalanok találkozóhelye.Szerencsétlenek odamentek,azt hitték hogy leesik valami,ehelyett tüntethettek az USA kitiltás,és az internet adó ellen.Nyomoronc Liberálisok.
Rockpapa
2014. október 24. 08:31
Humán platform,ez lenne a 26-dik neve az SZDSZ-nek?Nem adják fel az istennek se!!!
vizesnyolcas
2014. október 24. 00:50
Valószínűleg tévedtem, amikor azt hittem, hogy ez az itteni arab tavaszos, majdanos társaság. A beszédeiket hallgatva már erős kétségeim támadtak, hogy a CIA-nál annyira hülyék dolgoznának, hogy ezeket pénzeljék. Hacsak nem ők is olyan "következetesek" mint Demszky: mert ugye Demszky ajánlotta főpolgármester jelöltnek Bokrost, most meg olyanoknak a tüntetésén villantotta meg magát, akik követeléseinek pontosan az ellenkezőjét valósítaná meg Bokros, ha - ne adj Isten - hatalomra kerülhetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!