Ingyenes telefonszámot vezetne be az önkormányzatoknál az LMP

2014. október 10. 09:55

Olyan ingyenes, zöld számot vezetne be az LMP az összes önkormányzatnál, amelyen keresztül a helyben élők bármikor információkat kérhetnének különböző ügyintézési problémáik megoldásához.

2014. október 10. 09:55

Sallai Róbert Benedek pénteki sajtótájékoztatóján kifejtette: az LMP korábban is azt szerette volna, hogy a megfelelő hatáskörök helyben maradjanak, az emberek minél több mindent tudjanak saját településükön elintézni. Véleménye szerint a hatóságok összevonása és a járási hivatalok rendszerének kialakítása miatt az ehhez szükséges infrastruktúra összeomlott.

Sallai R. Benedek azt mondta, azért nyújtotta be módosító javaslatát, hogy olyan telefonos ügyfélszolgálati rendszer jöjjön létre, amelynek segítségével az emberek bármikor el tudják intézni az ügyeiket.

Gertsmár Ferenc, az LMP veszprémi polgármesterjelöltje a sajtótájékoztatón indoklásként úgy fogalmazott: a közigazgatás eltávolodott az emberektől, a hivatali ügyintézés átláthatatlan útvesztővé vált, pedig – miután adóforintokból működik – joggal lenne elvárható a minőségi szolgáltatás.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2014. október 10. 17:48
Szuper. Majd telefonbetyárkodunk:D
vigyor
2014. október 10. 17:45
Jó ötlet, de sajna csak úgy rentábilis, ha az ügyfélszolgálatot kiszervezzük Indiába, vagy Thaiföldre....
Selamat
2014. október 10. 14:32
De csak azután rögvest, mihelyst átadták minden helyiség toronyóráit, lánccal.
gepida
2014. október 10. 12:53
Még egy-két ingyenes javaslat, és vasárnapra elérhetik a 3%-ot is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!