Mindent nem lehet

2014. július 09. 15:40

Zoltai Gusztáv utódja korábban művésznéven transzvesztita előadóként tevékenykedett, egy másik néven is színészkedett, és jelenlegi nevén katolikus kántorként is működött.

2014. július 09. 15:40
Szombat-szerkesztőség

„Zoltai Gusztáv utódja korábban művésznéven transzvesztita előadóként tevékenykedett, egy másik néven is színészkedett, és jelenlegi nevén katolikus kántorként is működött.

Mindent egyszerre nem lehet.
 
Liberális értékrendünk szerint az egyéni boldogságkeresés része az, hogy valaki milyen nemi identitást választ. Ha valaki transzvesztitaként melegbárokban énekel, műsort vezet, és aktívan fórumozik mint ahogy azt  Schwezoff Dávid tette 2004-ben a Tudozsido.com, majd az atv.hu híradása szerint, az az ő dolga. De ha ezek után, akár évekkel később, egy konzervatív vallásos közösség pénzügyeinek gazdája lesz, akkor az ember fölkapja a fejét. Igaz, liberálisként nem kifogásolja ezt sem. Ha azonban megtudjuk azt is, hogy ugyanő korábban egy katolikus plébánia kántora is volt, akkor azért el kell gondolkodnunk. Végül hozzájön mindehhez egy 2000-ben készített kép, ahol hősünk még Csereklye Viktor néven látható a színészek között. Ami önmagában igazán rendben lévő dolog, de mindez együtt arról szól, hogy egy nemi identitását, nevét és vallási lojalitását is változtató személyről van szó.”

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2014. július 14. 14:52
Milyen nehéz a választás: Agrobankos pénzügyekért elítélt csaló, vagy egy transzvesztita felügyelje a milliárdokat? Hát nyilván, akit csalásért elítéltek, a bankot csődbe vitte, mert ő nem énekelt katolikus templomban. m.a.
BőröndÖdön
2014. július 10. 12:19
Élet-tapasztalata már van,az biztos,most révbe ért talán...
pitypang1125
2014. július 10. 08:01
pffff
Autofocus
2014. július 09. 21:04
Egészen Timóti Trebics Lincolnhoz méltó életút. Az embernek a klasszikus vicc jut az eszébe, Kohn kérdi Grünt: - Nu Schmuél, hallom, megnősülsz. És hogy hívják az ifjú menyasszonyt? - Bélának. - Béééélaaa? Te, mondd, ez biztos rendes zsidó név?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!