Miserend és templomtérkép Androidon

2014. március 27. 09:01

Elkészült a miserend mobilalkalmazás, amely segít megtalálni a legközelebbi templomot és a legjobb miseidőpontot. A fejlesztők a felhasználók segítségét kérik a tökéletesítésben.

2014. március 27. 09:01

A miserend.hu honlap már 2006 óta gyűjti a szentmiséket. Mostantól pedig androidos okostelefonon segít megtalálni a legközelebbi templomot a miserend mobilalkalmazás – értesítették a Mandinert a fejlesztők.

A fejlesztés megmutatja a környék templomait és az ottani miserendeket. Oda is vezet, ha megkérjük. Amikor előre tervezzük utunkat, rákereshetünk távoli templomokra is. Hibás adat esetén pedig rögtön jelenthetjük a problémát. A program teljesen ingyenes.
 
A fejlesztők arra is felhívják a figyelmet: a már nyolc éves miserend.hu adatai között sajnos sok már elavult, ezért szívesen veszik a felhasználók segítségét. Aki vállalja, hogy hetente egy templomnak utána telefonál, az itt jelentkezhet a feladatra.
 
Technikai problémákkal és javaslatokkal a programozóhoz, Maczák Balázshoz lehet fordulni. Hibás adatokat pedig a miserend.hu honlapon vagy Elek László jezsuitánál lehet jelenteni.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2014. március 27. 22:35
Azért szerintem mi még használhatatlanná válunk, mire ideig fejlődik a tudomány :-)
Csomorkany
2014. március 27. 20:07
Valdd be, hogy csak egy guminőre vágysz :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!