Karsai: Schmidt Mária maga a probléma

2014. március 07. 09:02

Karsai László történész szerint a NASA rakétakódjait nem őrzik olyan szigorúan, mint Schmidt Mária a Sorsok Háza terveit.

2014. március 07. 09:02

Schmidt Mária történelemhamisító és holokauszt-relativizáló – mondta többször is az ATV-n Karsai László történész, aki szerint ezért nem Schmidtnek kéne vezetnie a Sorsok Háza-projektet. Karsai szerint a kormány botrányévvé silányítja a Holokauszt Emlékévet.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. március 07. 18:03
Undoritobb ez a manusz,mint a Kertész Ákos.Elég baj, hogy nekünk ilyen zsidóközsségünk van:magyar gyölölő,megélhetési piszkos liberálisok,zsaroló komcsik.Ők beszélnek antiszemitizmusról,rasszizmusról, de hiszen önmaguk gerjesztik mesterségesen.A törtenelem bebizonyitotta,hogy az ilyesmi rosszul is végzödhet.
catalina9
2014. március 07. 17:40
Szerintem Karsai is hoz pár szavazatot a Fidesznek!
catalina9
2014. március 07. 17:33
"Schmidt Mária történelemhamisító és holokauszt-relativizáló – mondta többször is az ATV-n Karsai László történész," Helyesen: "Karsai László történész több angol nyelvű honlapon is olyan "eredeti dokumentumot" tett közre, amelyekről az olvasók kiderítették: tíz évnél is később készült, és egy film, a Budapesti tavasz werkfotója. Ráadásul a képaláírás sem felel meg a valóságnak, mert a filmben nem nyilas igazoltatásról volt szó, sőt egészen más szituációban került a filmbe ez a két nyilas karszalagos szereplő...." Nem esett messze az alma a fájától.
catalina9
2014. március 07. 17:31
"Schmidt Mária történelemhamisító és holokauszt-relativizáló – mondta többször is az ATV-n Karsai László történész, " No és mit hamisított?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!