Leadta a listáját a Jobbik

2014. február 27. 17:15

A Jobbik leadta az országos listáját, valamint összegyűjtötte az összes egyéni választókerületben a jelöltállításhoz szükséges aláírásokat.

2014. február 27. 17:15

Csütörtökön mind a 106 választókerületben leadta egyéni képviselőjelöltjeinek ajánlását a Jobbik, illetve az országos listát is eljuttatták a Nemzeti Választási Irodához (NVI) – jelentette be Dúró Dóra, a párt szóvivője. Az ellenzéki politikus elmondta: pártja országos listáján 203 jelölt szerepel; a lista elfogadásáról szombati ülésén dönt a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Dúró Dóra elmondta: kampánynyitó rendezvényükön választási programjuk bemutatásával kezdték el a kampányt, majd az azóta tartott több tucat lakossági fórumuknak is köszönhetően „könnyedén gyűjtötték össze” minden jelöltjük számára az induláshoz szükséges ötszáz ajánlást. A szóvivő beszámolt arról is, hogy a Jobbik minden képviselőjelöltje vállalta a visszahívhatóságot. Ez azt jelenti, hogy a jelölteket megválasztásuk esetén az országos elnökség kétharmados többséggel visszahívhatja, illetve azt is vállalta minden jelölt, hogy képviselőként a mentelmi jogáról „bármilyen esetben lemond”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2014. február 28. 10:00
Remélem ők nyernek,mert konkrétan 2014-ben vérlázítónak tartom a cenzúrát.Szólásszabadság van vagy nem?És nem,mert lépten- nyomon felfedezhető a "belenyúlás".Most nem azt mondom, hogy szabad ordnáré közönséges stílus, vagy egymás barmolása, de más amikor irányítgatják a médiumokat.
korona
2014. február 28. 07:48
Aki a távolabbi jövőre gondol, tervez, az a Jobbikra szavaz. Aki okosan, Magyarország megerősödését gondolja, az nem tehet mást, minthogy a Jobbikra adja a voksát. Aki nem így tesz, később ne csodálkozzon.
korona
2014. február 28. 07:45
Aki keresztény magyar, az Jobbikos.
szabadhajdu
2014. február 27. 21:35
Oszt akkor beesik az eső? A hír az lenne ha nem jött volna össze a 106 körzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!