Mesterházy: Orbánnak le kell mondania

2012. szeptember 11. 17:00

Az MSZP elnöke szerint a kormányfő „morálisan megsemmisült” azzal, hogy beismerte: ő döntött – a várható következmények ismeretében – az azeri baltás gyilkos kiadatásáról.

2012. szeptember 11. 17:00

Lemondásra szólította fel Orbán Viktort Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke szerint a kormányfőnek azért kellene lemondania, mert nyilatkozata szerint tudta, hogy el fogják engedni Ramil Safarovot, mégis a kiadaták Azerbajdzsánnak. Hozzátette: ha Orbán nem mond le, akkor a Fidesz-frakciónak kell „megfékeznie” őt.

Mesterházy szerint bebizonyosodott az is, hogy Lázár János is hazudott akkor, amikor azt állította, hogy a kormányfő „semmilyen utasítást nem adott” Safarov kiadatásáról.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. szeptember 11. 22:43
"a kormányfő „morálisan megsemmisült” azzal, hogy beismerte: ő döntött" Az MSZP erkölcseibe már dönteni sem fér bele..?
1120
2012. szeptember 11. 21:22
Kukorikú, kotkodács, minden napra egy tojás. (Te szerencsétlen barom, te... :)))
miloka
2012. szeptember 11. 20:40
Bikicsunáj! Most beakadt a tű e lemezen, és naponta bejelented, hogy OV monnyon le? Tudod Torgyán papának legalább volt humora. Te viszont ebből a szempontból is ripacs vagy.
Alarik
2012. szeptember 11. 20:08
Kontraszelektált debil. Ugyan már Attila, ez így kevés. Legközelebb tedd hozzá, hogy "ceterum censeo" Jancsika biztos megengedi. Nem mintha úgy elérnéd a célodat. Idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!