Közös májusi nagygyűlést terveznek a szakszervezetek

2012. április 06. 11:44

A vegyipari szakszervezet közölte: az elmúlt évektől eltérően nemcsak majálissal, hanem tüntetéssel és nagygyűléssel is készülnek a szakszervezetek május elsejére.

2012. április 06. 11:44

Az elmúlt évektől eltérően nemcsak majálissal, hanem tüntetéssel és nagygyűléssel is készülnek a szakszervezetek május elsejére – tájékoztatta a vegyipari szakszervezet (VDSZ) pénteken az MTI-t. A közlemény szerint a szervezők egyebek mellett a megfélemlítés ellen, a munkahelyek, a nyugdíjak és a megélhetés biztonságáért, valamint a demokratikus értékek megőrzéséért hívják egységbe a dolgozókat és családtagjaikat.

A demonstráció fő szervezője a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és az együttműködésben érdekelt szakszervezetek, így a VDSZ, valamint a tavaly alakult Szolidaritás Mozgalom – közölte a vegyipari szakszervezet. A nagygyűlést a tiltakozó felvonulás után a városligeti Napozó réten tartják, ahol utána majálissal folytatódik a program.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. április 06. 16:03
http://www.youtube.com/watch?v=XN0nQB6AOTw
tarackos
2012. április 06. 12:54
Jé, ezek még élnek? Amúgy helyes, had mocorogjanak, ez a dolguk!
P.A.
2012. április 06. 12:29
Még van olyan, hogy szakszervezet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!