Pornófilm készül DSK-ról

2011. november 03. 13:21

Francia pornóproducerek 200 ezer euróból készítenek filmet az egykori IMF-vezér szexbotrányáról.

2011. november 03. 13:21

Francia pornóproducerek szexfilmet készítenek Dominique Strauss-Kahn volt IMF-vezér szexbotrányáról. A Nemzetközi Valutaalap igazgatója májusban állítólag New York-ban megerőszakolt egy szobalányt, ám később ejtették ellene a vádakat, hiszen az állítólagos áldozat ellentmondásokba keveredett és hazudott a hatóságoknak.

A pornófilm férfi főszereplője szintén DSK-monogramot visel: David Sex King alakítja majd a közgazdászt, míg Strauss-Kahn feleségét a 33 éves temesvári születési Sandra Romain alakíthatja. A szobalány szerepét pedig a francia Katia Dé Lys kaphatja meg. A 200 ezer eurós költségvetésű film nem szándékozik hűen követni az ügy történetét, a készítők inkább paródiát csinálnak majd a botrányos történetből.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horthyculture
2011. november 03. 23:42
A film szólhatna DSK-ról, a nemzetközi spermabank igazgatójáról, aki a kamatlábak között intim betéteket és más megtakarítási lehetőségeket villant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!