Búcsúzik a Belga

2011. augusztus 29. 16:33

Búcsúkoncertre készül a Belga zenekar szeptember 5-én a Zöld Pardonban. A banda tizenhárom évnyi eszetlenkedés után készül bomlani.

2011. augusztus 29. 16:33

„Tizenhárom évnyi káromkodás és kilenc lemez után szeptember ötödikén határozatlan időre (végre) feloszlik a Bëlga. A 2004-ben a Sziget nagyszínpadját is megjárt zenekar egy különleges bulival búcsúzik a Zöld Pardonban. Az utolsó hírek még arról szóltak, hogy új albumra készül a csapat, de mióta felkerült a ZP honlapjára a búcsúbuli, azóta a tagok elérhetetlenek.

Még5 Törökországban tölti a mézesheteit, Tokyo a telefonnélküli élettel próbálkozik, Bauxit kizárólag a salsa-projektjével foglalkozik, Titusz pedig valószínűleg száraz elvonóval kísérletezik. De az is lehet, hogy az utóbbi három album gyenge fogadtatása után a fiúk egyszerűem belátták, hogy ihlet nélkül nem lehet zenét készíteni. Olvasóink többségének nyilván felcsillant a szeme erre a hírre, de ne feledjük, hogy mostantól pallosként lebeg majd fejünk felett annak a veszélye, hogy bármikor újra összeállhatnak, vagy visszatérhetnek mondjuk Hölland néven” - írja a langologitarok.blog.hu.

A blog szeptember 5-ére ígér pontos tájékoztatást.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!