Nem kommentálja az MNB a Raiffeisen értesülését

2011. augusztus 10. 13:28

Az MNB nem kommentálja a Raiffeisen elemzőjének azon állítását, hogy beavatkoztak az euró árfolyamának 275 forint alatt tartása érdekében.

2011. augusztus 10. 13:28

A jegybank sajtóosztálya közölte: „ahogy a múltban sem, a Magyar Nemzeti Bank most sem kíván devizapiaci műveletekkel kapcsolatos kérdéseket kommentálni”. Az MNB közlése a Raiffeisen Bank egyik elemzőjére reagált.

A Raiffeisen elemzője szerint az MNB intervenciót hajtott végre a 275 forint alatti euró megtartásáért - az elemzőt később a Dow Jones is idézte. Az euró szerda délben 273,90 forintba került.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2011. augusztus 10. 16:09
nem csak a raiffeisen elemzője beszélt erről hanem a múlthét pénteken hasonlóról beszélt Bebesy Dániel a Budapest Alapkezelő portfolió menedzsere. szval nem zörög a haraszt. csak az az igazság, h a jegybanki beavatkozások nem nyilvánosak. nekünk nem adnak erről felvilágosítást. http://www.vg.hu/penzugy/devizapiac/pletyka-a-piacon-a-magyar-jegybank-is-beavatkozott-355055
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!