A Tesco tudja mikor lesz ellenőrzés?

2011. április 04. 08:00

A Tesco egyik belső körlevele pontosan tájékoztat arról: a fogyasztóvédelem mikor fogja ellenőrizni a hipermarketeket, illetve milyen termékeket fog vizsgálni.

2011. április 04. 08:00

A Magyar Nemzet birtokába került a Tesco egyik belső körlevele, mely részletesen leírja, hogy mikor és milyen termékeket fog ellenőrizni a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Fülöp Zsuzsanna, az NFH szóvivője a lapnak elmondta: a cég sejtheti, hogy mire kell ügyelni, hiszen erre lehet következtetni a korábbi ellenőrzések és a kiszabott bírságok miatt.

„Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy az NFH ellenőrzése várható a következő témákban: 1 plusz 1, 2 plusz 1 akciós termékeket vizsgálnak próbavásárlásként (általában könyv, DVD), a csemege vákuumon árusított szalámik tömegét méretik le, hogy valóban a feltüntetett súlyt tartalmazza, ellenőrzik, hogy az áruházat védő cég neve, címe a vásárlók számára jól látható helyen van-e feltüntetve. A QAM-ek felé a szerdai bulletinben fogunk információt küldeni” - olvasható a levélben.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. április 04. 11:45
Én hiszek a teszkónak. - Náluk a legkissebb is számít. - Mindíg igazat mondanak. - Nem Korruptak. - Csakis a vásárlók érdekeit nézik. - Mindíg becsületesek, és hitelesek.
bmucsai
2011. április 04. 11:10
Ok! Végül is mindenkinek van ára. A multik beépülnek az állkamszervezetbe és tetszésük szerint manipulálják azokat. Vajon mibe kerül egy kormány lefizetése? (Sukoró) Vagy két kormány lefizetése? ( Moszkvai kereskedelmi központ )
abraka
2011. április 04. 10:42
Ez kinek újdonság? Mo-n olyan mértékű a korrumpáltság, hogy váratlan ellenőrzés csak azt érheti, akinek nincs pénze megvásárolni az információt. Ez kivétel nélkül vonatkozik az összes ellenőrzési joggal rendelkező hivatalra. A rendcsinálást ott kellene kezdeni.
1,5 liter
2011. április 04. 08:11
A QAM-ek felé a szerdai bulletinben fogunk információt küldeni” ez nyugodtan mehetne a bullshit generátorba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!