Orbán Gyöngyöspatáról

2011. március 22. 14:21

A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem lett nagyobb baj, mert a rendőrség elvégezte a feladatát.

2011. március 22. 14:21

„Ha a rendőrséget nagy erőkkel nem vezényeltük volna ki a kritikus helyszínekre, akkor ott csúnya történetek is megeshettek volna” - mondta Orbán Viktor kedden azzal kapcsolatban, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március elejétől csaknem három héten át járőröztek a 2.800 lakosú Gyöngyöspatán.
   
A kormányfő hangsúlyozta: ha bárki túllépi a magyar jogrendszer által számára nyitva hagyott lehetőségeket, akkor a rendőrség teljes tekintélyével és súlyával fog eljárni.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thomas Müller
2011. március 22. 19:23
Orbán ingoványos talajra lépett... A cigánybűnözés relativizálása nem jó pont a magyarok nagy többségénél, még a balosoknál sem.
küllő
2011. március 22. 18:52
Hogy is volt azzal a két pofonos elzavarással? Meg a két hét alatt rendet csinálunkkal? Inkább igaz a :hazudtunk reggel-hazudtunk este.
Bek
2011. március 22. 17:07
"ha bárki túllépi a magyar jogrendszer által számára nyitva hagyott lehetőségeket, akkor a rendőrség teljes tekintélyével és súlyával fog eljárni." Ha ez így lenne Viktor akkor nem lett volna Gyöngyöspatán semmi probléma, talán látni is kéne nem csak nézni, ilyenekkel csak magadat és a pártot égeted. Egyébként az ombudsmamons dologgal egyet értek, mi az hogy szegíny cigányoknak nem volt joguk pár hétig szabadon rabolni és terrorizálni a környéket, még ilyet már lopni se hagyják az elnyomott romákokat, ez hallatlan, tenni kell valamit, a rasszista parasztok adják át értékeiket ha egy cigány kéri szó nélkül, utána verjék be a fejüket párszor a házuk falába hogy a fasiszta csőcselék által elnyomott romáknak ezzel se kelljen fáradniuk, fizetésük 90%át szolgáltassák be a helyi cigó kisebbségi önkormányzatnál legalább 6 hónapig, ez a minimum! Ójrópa segíccs rásszizmus, kirekesztís, fáááásíszták, hol az szdsz!!!!
ketroot
2011. március 22. 16:58
Megszólalt az impotens kormányunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!