Ördögűző-reality a Vatikán támogatásával

2011. január 28. 11:09

A Discovery Channel új műsorában hivatalos ördögűzőket mutatnak majd be munka közben. A hírek szerint a Vatikán áldását adta a The Exorcist Files című műsorra, ráadásul az irattárát is megnyitotta a tévések előtt.

2011. január 28. 11:09

A Vatikán és a katolikus egyház azonnal el szokott határolódni az ördögűzős műsoroktól, a kocka azonban fordulni látszik, mivel a Vatikán  hozzáférést adott egy új tévéműsornak az irattárához, pontosabban az ördögűzéssel foglalkozó aktákhoz - legalábbis ezt állítja a műsort készítő a Discovery Channel.

 
Clark Bunting, a csatorna elnöke elmondta: a Vatikánba nem volt egyszerű bejutni, és nagyon hálásak a katolikus egyháznak, hogy első kézből szerezhettek információt a The Exorcist Files című sorozathoz. A tavasszal bemutatásra kerülő reality-ből az is kiderül majd, hogy a démonok nemcsak az emberi testeket, hanem tárgyakat is megszállhatnak. A Discovery a sorozat első évadának sikerében reménykedik, melyet ebben az esetben egy második követhetne, amiben már éles bevetésre is elkísérnék a Vatikán ördögűzéssel foglalkozó kommandóját.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. január 30. 13:16
Úgy tűnik, az ördög sikeresebb a Jóistennél. Nincsenek templomai, papjai, tízparancsolata - a bűnözés benne van a természetünkben, az erkölcsöt tanúlni kell.A természettörvények ütköznek össze az erkölcsi törvényekkel. A természet mondja: vedd el, üsd agyon, az erkölcs azt mondja:ne tedd! Az ördög olyan,mint a sakkfeladványokban a felesleges báb: nincs funkciója, magunktól is elég rosszak tudunk lenni. A praktikus gondolkodású Úristen miért teremtett volna felesleges dolgot? Sokan gondolják, nincs is. Ha mégis van, ugyan miért ijedne meg bárminő szertartástól? Az Egyháznak óvatosabbnak kellene lennie ebben a kérdésben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!