Magyarul is elérhető az eBay

2010. október 06. 13:30

Immáron magyarul is elérhető az eBay online piactér. Az oldalon gyakorlatilag mindennel kereskednek.

2010. október 06. 13:30

Különösebb bejelentés nélkül indult el az eBay magyar verziója, amely komoly konkurenciát jelenthet a két hazai vezető aukciós oldalnak, a Vaterának és a Tesz-Vesznek.

Az oldal legtöbb menüpontja már elérhető magyarul, ám a nyelveket nem beszélő vásárlóknak problémát okozhat, ha kommunikálni kell a külföldiekkel. További nehézség, hogy a magyar eBay-en nem lehet bankkártyával fizetni, csak a PayPal online fizetési rendszerrel.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. október 07. 10:11
Nyolc éve vagyok harmadik lila csillagos fokozatú törzs tagja. Tökéletes szervezés és megjelenés. Abszolút professzionalizmus! A Vatera és a Tesz-Vesz kutyafasza hozzájuk képest! A vásárlásaim 30% innen bonyolítom és nagyom megkedveltem őket, mert jelenleg nincsen megbízhatóbb ezen a területen náluk!
MorbusHungaricus
2010. október 06. 15:01
Amennyire látom, eladni nem lehet, csak vásárolni. Egyelőre ez egy magyar nyelvű kereső ill. paypal interfész a külföldi oldalakhoz. Vagy valamit rosszul nézek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!