Whoopi Goldberg a kormányfőnél kopogtatott

2010. augusztus 17. 14:29

A nagy politika-rajongó Whoopi Goldberg gondolt egyet és felkereste Nagy-Britannia miniszterelnökét. David Cameron rögtönzött idegenvezetést tartott a komikának.

2010. augusztus 17. 14:29

Whoopi Goldberg hívatlanul kopogott be a brit elnöki rezidencia, a Downing Street 10 ajtaján. A színésznő éppen Londonban tartózkodik, ahol az 1992-es nagy sikerű filmje, az Apácashow színpadi változatában szerepel. Egyik szabadnapján városnézésre adta a fejét és úgy döntött, hogy megpróbál bekopogni az irodába, hátha szerencsével jár.

Az angol etikettet távolról sem ismerő Goldbergnek maga David Cameron miniszterelnök tartott neki egy rögtönzött idegenvezetést. A komika jót beszélgetett Cameronnal, aki még egy egyedi portrét is mutatott a színésznő kedvenc politikusáról, Nagy-Britannia korábbi miniszterelnökéről, Benjamin Disraeliről.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!