Kelemen Annát perli Hajdú

2010. augusztus 26. 12:32

Az egykori playmate és botrányhősnő ezúttal a Frizbi házigazdáját húzta fel. Hajdú Péter azt állítja: megállapodott Annácskával ezer euróban, aki az utolsó pillanatban aztán mégis meggondolta magát és nem ment el a műsor felvételére.

2010. augusztus 26. 12:32

Az utóbbi időben visszavonult egykori playmate és örök botrányhősnő ezúttal a TV2 beszélgetős show-jának házigazdáját húzta fel. Hajdú Péter azt állítja: megállapodott Annácskával, aki aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát és nem ment el a műsor felvételére.

Kelemen Anna korábban Havas Henrik könyvében vallotta be, hogy luxusprostituált volt és a kokaint sem vetette meg. Hajdú most beperli a szőkeséget - állítja a Bors. „Ezer euróban állapodtunk meg, és ezért csak beszélgetnie kellett volna” - mondta el a Frizbi átvert műsorvezetője. 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. augusztus 27. 09:49
Titánok harca.
Erigo
2010. augusztus 26. 16:12
Hol itt a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!