DJ Yoda

2010. július 06. 15:22

Az angol scratch-virtuóz nagy lúzer lehet: még hazánk elképesztően modern DJ szabályozásával sincs tisztában. De hát legyen ez az ő baja, amikor nekünk van egy DJ Jeszink. Zsámó!

2010. július 06. 15:22

Micsoda egy középszerű kis brit lemezlovász lehet ez a DJ Yoda, hiszen még azt sem tudja, hogy Magyarországon van a világ egyik legkorszerűbb DJ-szabályozása. Egyáltalán nem lehet probléma, hogy a MAHASZ-hoz, Artisjus-hoz befolyt pénzek nagyrészt semmilyen formában nem találják - technikailag nem is találhatják - meg azokat a művészeket, akiket bármilyen underground bulin játszanak.

Másik fontos információ amit Jeszenszky Zsolttól megtudhatunk, hogy Yoda nemcsak méltatlanul szólja meg a Mahaszt Twitteren, hanem még a ködös Albion őt érintő szabályaival sincs tisztában. Az se legyen gond, hogy az oly sokat emlegetett angliai Pro Dub Licence a már megszerzett analóg anyagok digitalizálására vonatkozik. Nem lehet probléma. Jeszi az erkölcsi győztes!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ppali
2010. július 09. 01:24
A munkáimat olyan adathordozóra kell archiválnom, amelynek jogdíja fekete pákót és társait gazdagítja, meg persze a bennfennteseket. Ez valóban egy európai szabályozás. Meg a k. anyátok....
Kosinva
2010. július 08. 22:29
A legtöbb ilyen monopoliumra hajtó és értéket nem, csak társadalmi és művészi kárt termelő alapítványt bekellene tiltani, Jeszenszky Zsolttal együtt.
dávid
2010. július 07. 17:12
azért jó érzés, hogy a lemezkiadók és műzene visszaszorulásával idővel ezek a balfaszok is eltünnek. gitárzenét hallgatok, szal fogalmam nincsen ki ez a Jeszenszky fasz, de baráti gesztusként a dizsisek felé a következő Watch My Dying vagy Heinali koncerten megtaposnánk bakancsban a fejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!