Sztrájk a kampánycsend alatt?

2010. április 08. 19:25

Lehetséges, hogy sztrájkolnak szombaton a mozdonyvezetők, amennyiben nem sikerül megegyezni a munkáltatóval. A vita tárgya nem a bérezés, hanem a munkaidő.

2010. április 08. 19:25
Elképzelhető a mozdonyvezetők sztrájkja, amennyiben nem sikerül országszerte megegyezni munkáltatójukkal. Borsik János, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének alelnöke kifejtette: nem a bérezéssel van gond, hanem azzal, hogy számít bele a munkaidőbe és mi nem.

A szakszervezet alelnöke beszélt arról is, hogy az utolsó pillanatig tárgyalni fognak, mert a megegyezéshez nagyobb munkavállalói érdek fűződik, mint a sztrájkhoz.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. április 08. 20:53
Előre gyúrnak a vasutasok. Ha Fidesz-kormány lesz, úgyis egyik héten a sínbohóc Gaskóék, másikon meg a volánosok fognak sztrájkolni. Akkor majd az MSZOSZ is üzemi hőmérsékletre kapcsol. Olyan követelések lesznek, hogy azt még az IMF hitelkeret sem tudná finanszírozni, ha arra lenne kitalálva. Csak hogy ne lepődjetek meg.
szori
2010. április 08. 20:40
sok ember utazását nehezítenék meg, akik a választások miatt haza utaznának... örülhetnek a komcsik meg a jobbikosok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!