Feljelent az MDF

2010. március 31. 11:42

Feljelentést tett, és továbbiak benyújtását is tervezi a Magyar Demokrata Fórum, miután szerintük az utóbbi időben több jelöltjüket is alaptalan vádak, támadások érték.

2010. március 31. 11:42
A feljelentéseket hamis tanúzás, illetve a hatóság félrevezetése miatt szándékozik megtenni a Magyar Demokrata Fórum, mivel az elmúlt hetekben jelöltjeiket minden alapot nélkülöző vádak és támadások érték - közölte Pusztai Erzsébet, a Fórum pártigazgatója.

Elmondása alapján nyolc jelöltjük ellen történt állampolgári feljelentés, nagyrészt a szabálytalan ajánlószelvény-gyűjtés vádjával. A párt álláspontja szerint ez „összehangolt támadássorozatnak, megfélemlítésnek” tekinthető, hiszen a bíróságok megvédték jelöltjeiket.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szotyirapenzt
2010. március 31. 14:13
Most megint a vádaskodásnál tartanak. Majd megint jön a rinyálás, azután a csengettyűzés, végül a konspiráció és kezdődik elölről az egész. De unalmas már.
nyg
2010. március 31. 13:42
Az MDF csak "besegített" a kitöltésnél, mert az olyan európai és konzervatív. Király Zoltán kopogtatóinak egyharmadát nem a választópolgárok töltötték, nyilván az összehangolt támadások, megfélemlítések miatt.
StavrosMenace
2010. március 31. 13:42
:D
drkovax
2010. március 31. 13:27
Nono, azért a "szabálytalan gyűjtés", meg a "hamisítás" vádak miatti eljárások még javában folyamatban (nyomozati szakban) vannak, nem keverendők össze azzal, hogy az OVB/LB jóváhagyta az indulás jogát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!