Antináci tüntetést szervez a szélsőbal

2010. február 19. 12:27

Március 6-án nemzetközi antifasiszta demonstrációt szervez pár szervezet a rendőrség által már tudomásul vett többezres neonáci menettel egy időpontban.

2010. február 19. 12:27
A demonstrációt a Demokratikus Hálózat szervezi, eddig a Munkáspárt 2006 és a Zöld Baloldal csatlakozott a kezdeményezéshez. A március 6-ára a fővárosba bejelentett, a rendőrség által tudomásul vett neonáci menet miatt szervezik a demonstrációt, amelyre többezres tömeget várnak - mondta Galba-Deák Ádám, a Demokratikus Hálózat vezetője. „A világ, elsősorban Európa antifasiszta szervezeteit arra kérik, hogy támogassák a kezdeményezésüket” - tette hozzá.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2010. február 19. 15:30
Jó kis program mindkettő részéről az mszp kampányához.
kinai
2010. február 19. 14:21
Kicsit kínos, hogy mind a náciknak, mind az antináciknak demonstrálókat kell importálnia. Sokkal jobb lenne, ha a külföldi aktivisták otthon rendeznék le egymás között a nézeteltérésüket, s ehhez Magyarország felajánlaná nekik mind a 200 nácija és antinácija exportálását, akár ingyen is.
csak az igazat
2010. február 19. 14:06
Felkészülés március tizenötödikére! Próba lövés, gumi és bakelit golyókkal, dávid - csillagos víz ágyúkkal, könny és ideggázok permetezésével, a tiszta és jó levegőjű Budapestért mozgalom szervezésében! Nehogy panaszkodj magyar, időben bemutatják mit fogsz kapni a következő héten! Egy a zászló, egy a mutyi, ország mentő ígérgetők parlamenti frakciója! Rajtad áll vagy bukik még meddig!Tudd,hogy hova teszed az X-et a fülkében!
röviden
2010. február 19. 13:20
A kettős vereséget értékelném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!