Lévai Zoltán

2010. január 20. 09:12

Az MDF budapesti választmánya ma várhatóan lenyomja az új irányt eddig lelkesen követő fővárosi elnököt, Lévai Zoltánt a területi lista második helyéről. Dávid és Herényi helyben felügyelik a hadműveleteket.

2010. január 20. 09:12
Ambrus Balázs
Különös hangulatú pártaktívát tart ma a Magyar Demokrata Fórum. A 26 tagú grémium előtt maga az elnökasszony és az alelnök lobbizik majd szabaddemokrata politikusokért, tehát a két főalak személyes jelenléttel igyekszik majd a választmány tagjaira nyomást gyakorolni. A hoci-nesze alapú egyezkedés SZDSZ felségterületté tenné Budapestet, meghagyva a vidéket a Normális Magyarország zászlóvivőinek.

Az sem kizárt, hogy a magának az óbudai panelházak lebontásával hírnevet szerző Lévai, az elnökasszony által már korábban is bevetett, nyílt szavaztatásnak válik áldozatává.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2010. január 20. 11:44
A komcsikat se sajnáltam, amikor egymást nyírták. Ezekért se ejtsünk könnyeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!