Visszatér a Bumeráng

2009. december 22. 11:26

Újra szól a műsor január 18 -tól megszokott nevén és frekvenciáján, a Neo FM-en.

2009. december 22. 11:26
A Sláger Rádió tulajdonosa lemondott javunkra 25 százalékos részéről. Mostantól kizárólag a miénk a doménnév és az új, ördögszarvas logó is - mondta Boros Lajos. Kaptunk egy levelet, amelyben a Sláger Rádió vezetősége megköszönte, hogy kiálltunk mellettük, és abban tudatták velünk a jó hírt is - tette hozzá Bochkor Gábor.
 
Boros elmondta: a szerződés elkészült és még idén aláírják. Kikötötték, hogy "egyetlen szó direkt politika" sem lesz a műsorban. Értesülések szerint a Neónak havi 11 millióért adták a Bumerángot, igaz, ebben az összegben a körülbelül 15 fős stábra eső költségek is benne vannak.
 
Volt más lehetőség is, háromszor ennyi pénzért, de nem országos lefedettséggel. Vidéken élő hallgatóink miatt döntöttünk úgy, hogy a Neo ajánlatát fogadjuk el - Nyilatkozta Boros Lajos. Megjelenik egy könyv is, amit a Sláger Rádió volt tulajdonosával közösen adnak ki Frekvenciaháború címmel.
 
Győzelem! Visszatér a Bumeráng (Blikk) 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olasz
2009. december 23. 01:42
Megérdemeljük őket, kb. annyira mint a Demszkyt... Ezek kiirthatatlanok. Hihetetlen, hogy ez kell a magyarnak.
luccy
2009. december 22. 17:25
"Megjelenik egy könyv is, amit a Sláger Rádió volt tulajdonosával közösen adnak ki Frekvenciaháború címmel." Amiben aztán szemen köpik a jelenlegi kenyéradójukat?
Steppenwolf
2009. december 22. 17:03
Még jó, hogy a tükör nem köp vissza.
teglagyarimegallo
2009. december 22. 16:16
Vae victis
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!