Olaszliszka: egy vádlott elismerte a fejberúgást

2009. október 28. 18:41

Nem sodorta el Szögi Lajos a roma kislányt a szakértő szerint.

2009. október 28. 18:41
Nem sodorta el autójával Szögi Lajos a kislányt, aki miatt a felbőszült utcabeliek halálra verték Olaszliszkán a tiszavasvári tanárt. Ezt állította szerdán a Debreceni Ítélőtáblán a gépjármű szakértő. Szerinte már álló helyzetben keletkeztek az autón a sérülések. A bíró meghallgatta volna az állítólag elsodort kislányt is, de ő megtagadta a vallomást. 

Az ítélőtábla szerdán a nyolc vádlott keddi helyszíni tárgyaláson tett nyilatkozatainak ellentmondásit próbálta szembesítéssel feloldani, egyelőre eredménytelenül. A harmadrendű vádlott azt mondta ő csak azért vállalta magára a gyilkosságot, hogy az öccsét mentse. A negyedrendű vádlott pedig elismerte, hogy odament a földön fekvő tanárhoz és fejtájékon rúgta.

Elismerte, hogy fejberúgta Szögi Lajost (Hírszerző)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2009. október 29. 12:39
Hogyhogy meg lehetett volna erteni?
szala
2009. október 29. 12:30
Mi van szpal?!
szpal
2009. október 29. 09:56
eddig az volt, hogy Szögi Lajos "elsodorta" a lányt, meg is lehetett így érteni a gyilkosokat, hogy nyilván jogos felháborodásból gyilkoltak. Holott ha a Szögi lányai benn ültek a kocsiban, első perctől világos kellett volna legyen, hogy elsodorta-e vagy nem. Eleve fura ez az "elsodorta" szó, nekem az "elütötte" ugrik be, vagy "elütötte, és az útról lelökte".
tevevanegypupu
2009. október 28. 19:31
De ha nem utotte el azt a gyereket, akkor mi tortent? Mikor lehet megtudni, hogy valojaban mi is tortent? Miert kellett meghalnia? Mit kovetett el amiert egy egesz csapat rugdosta halalra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!