Tilos a szex Dubaiban!

2009. augusztus 13. 08:55

A szex leírva is tabu Dubai-ban. A muszlim hatóságok ugyanis a címre hivatkozva tiltották be a Szex és New York forgatását.

2009. augusztus 13. 08:55
Hamarosan elkezdik forgatni a Szex és New York-mozi folytatását, ha nem is oly nagy lendülettel, mint ahogy azt eredetileg tervezték. A stábot ugyanis nem engedték be az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába Dubai-ba, mivel a film címében szerepel a szex szó, ez pedig a szigorú muszlim hatóságok szerint illetlen dolog, magukról a szereplők erkölcsiségéről nem is beszélve.

A produkció készítői most azon tanakodnak, hogy mely helyszínnel váltsák ki Dubai-t. Amíg áll a forgatás, a stáb statisztákat toboroz: vonzó külsejű nőket és férfiakat várnak, akik a filmben előforduló partik vendégei, illetve az üzleti élet kiválóságai lennének.

A sivatagban nem lesz szex! (Kiskegyed)


Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!