Elena: Kolozsvár Arad kulturális fővárosa

2009. június 04. 15:52

Újabb bakit követett el Basescu román elnök lánya, aki EBA néven indul az EP-választáson.

2009. június 04. 15:52
Elena Basesce (EBA) rajongói, a kolozsvári polgármesteri hivatal alkalmazottai és a PD-L tagjai egy újságcikkekkel teleragasztott fallal várták az EP-képviselőjelöltet. A falra természetesen, csak a megvalósult ígéretekről szóló cikkek voltak felragasztva, a baklövésekről szólók nem. Mivel félórát késett a sajtótájékoztatóról, kijelentette, hogy neki nincs párttagsága, ami az órája lenne, és azért ment Kolozsvárra, mert sok barátja és támogatója van arrafelé.

"Nincs külön Kolozsvárnak szánt üzenetem, én az egész ország választópolgáraihoz szólok. Örülök, hogy Kolozsváron lehetek, Arad... Erdély kulturális fővárosában, mint ahogy Iasi-ba is elmentem, Moldva kulturális fővárosába" - mondta Elena Basescu. Majd elmagyarázta, hogy a '89 utáni nemzedék segítségére számít, akik önmagukra találnak benne, akiknek attitűdöt mutat.

Elena Basescu: Kolozsvár Arad kulturális fővárosa

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!