Bulvárbomba: Brad Pitt lényegében elismerte, hogy meleg

2009. június 15. 12:27

Fogjátok össze, anyák és lányok, a szemetek alatti redőket, úgy zokogjatok: elvesztettétek a világ szépfiúját. Nincs cáfolat, megerősítés van.

2009. június 15. 12:27
Először a Twitteren tűnt fel egy bejegyzés, amit az elején nem is vett komolyan senki. Arról szólt, hogy legutóbbi, The Foreign Fall című távol-keleti kémsztorijának forgatásának helyszínén, egy Kuala Lumpuri utcán kézenfogva és finoman szólva bizalmas közelben látta (állítólag) és fotózta le (állítólag) valaki Brad Pittet. És egy fiút.

A dolognak persze megágyaztak az elmúlt hónapok történései: szétmennek Angelina Jolie-val vagy nem mennek szét, Angelina szeretőt tart vagy nem tart szeretőt. Legnagyobb megdöbbenésre Brad Pitt menedzsmentje válaszolt a hírre, valami olyasmit, hogy a magánélethez joga van mindenkinek, annak is, aki milliók figyelmének kereszttüzében tölti az életét.

A bulvárportálok már azt is kiderítették: a szerencsés fiú 22 éves Nairobi szülők gyermeke, és egy fél évvel ezelőtti Pitt-produkcióban statisztaszerepet kapott. Ki tudja, beindul-e a karrierje, de ez most valószínűleg a második kérdés lesz a közvélemény szemében. Az első valahogy így szól: és akkor ezt most így hogy?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!