A szerelem titokzatos természetrajza

2023. május 09. 19:15

2023. május 09. 19:15
null

Farkas Anita írása a Mandiner hetilapban.

Sok minden van a világon, ami a tudomány eszközeivel leírható, megérthető, más dolgok örökre kiismerhetetlenek maradnak. Ezek mintha egy másik dimenzió, létállapot üzeneteit hordoznák; mint a szerelem is, ami soha nem megmagyarázható, mondja Vásáry Tamás néhány oldallal előbb. És, teszem ezt hozzá már én, a szerelem nemcsak hogy nem megmagyarázható, de szabályok közé sem kényszeríthető. Mert van, hogy gyors és követelőző, máskor csendes és kitartó, néha a test irányítja, olykor a fej, ki tud nyitni és be tud zárni, keresheti az ember tudatosan, botolhat bele véletlennek tűnő találkozások során, tarthat egy napig vagy egy életen át, megemelhet, de el is pusztíthat – és itt még messze nincs vége a felsorolásnak. 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!