Fókusz

2022. január 05. 09:27

2022. január 05. 09:27
null

A világ huszonkét legjobb, 2022-ben megvalósuló kulturális látványossága közé választotta a Magyar Zene Házát az egyik legmeghatározóbb nemzetközi programajánló magazin, a Time Out. A szerkesztőség azokat az újdonságokat szedte csokorba, amelyeket az új esztendő kiemelkedő helyszíneiként, eseményeiként ajánl a turistáknak világszerte. A Liget Budapest projektben megvalósuló Magyar Zene Háza a toplista második helyét szerezte meg. Az összegzés felidézi, hogy a magyar létesítmény olyan kulturális világszenzációk előtt végzett, mint a New York-i Broadway-múzeum, a Modern Művészetek Isztambuli Múzeuma, a Tajpeji Előadó-művészeti Központ és a kairói Nagy Egyiptomi Múzeum, benne Tutanhamon sírjának teljes leletanyagával. Az első helyre a Serge Gainsbourg francia énekes-zeneszerző életművét bemutató párizsi múzeumot sorolta a magazin. A Városliget látványos épülete decemberben készült el, a világon egyedülálló komplexitású zenei beavató intézmény január végén nyitja meg kapuit a közönség előtt.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!