Fókusz

2020. július 01. 15:50

2020. július 01. 15:50
null

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem százkét hallgatója tett tiszti esküt a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt szombat reggel a budai Várban, a Kapisztrán téren. Az ünnepségen Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az egyenruhásokra váró jövő nem ígérkezik egyszerűnek, meglepő és felkavaró dolgok történnek ugyanis: jómódú országok egészségügyi rendszere dőlt romba néhány nap alatt, gazdag államok indultak el a pénzügyi összeomlás irányába, példátlan erőszakhullám perzsel végig nagyvárosokon. „A fegyveres szervezeteket megalázzák az utcán és a politikában is, a közrend őreit rasszistának minősítik, az egyenruhások iránti közmegbecsülést köztéri szobrokkal együtt döntik le, az állam és a törvény kivonul az utcáról” – fogalmazott a kormányfő. Hangsúlyozta: Magyarország nem ilyen ország, és nem is lesz ilyen, „mi sohasem fogjuk magukra hagyni az egyenruhásainkat, akiket megbecsülés, tisztelet illet”.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!