Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. március 25. 13:18

Szávay dicséretére szóljon, hogy az előkerült képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.

Király András óriási lavinát indított el fotósorozatával, azóta megszaporodtak a vicces történetek a nemzeti radikálisok körül. Szétoszlani látszik az a nemzetiszín köd, amivel eddig körbevették magukat, és kiderül, hogy mégiscsak emberarcú emberek alkotják a pártot. Tegnap Morvai Krisztina pörölt a hajthatatlan közterület-felügyelőkkel mentelmi jogára hivatkozva (politikusbűnözés!), ma pedig Szávay Istvánról, a párt nemzetpolitikai ügyekkel foglalkozó doktoranduszáról kerültek elő vicces képek - az egyiken átszellemülten installál egy péniszpumpát egy virslire. Dicséretére szóljon, hogy a láthatóan illuminált képviselőjelölt a képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/5879


Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Én azon csodálkozom, hogy ezek csak most derültek ki. Pista amúgy jó gyerek és jó szervező. Nekem GT csoportvezetőm volt, és messze a mi csapatunk volt a legösszetartóbb, nálunk volt a legjobb hangulat, hozzáteszem függetlenül attól, hogy kinek milyen politikai nézetei vannak. Más kérdés, hogy jobbikos jelöltként ezek a bulis képek finoman szólva se jó ajánlólevelek.


Úgy értem, hogy mi tudtunk leginkább csapatként együttműködni. Míg láthatóan más csoportoknál egy csomóan egymagukban lézengtek, stb, nálunk minden esemény közös volt, és már igen korán jó barátságok kötődtek a csapatból, és ez megmaradt hat év után is.

Persze, iszogattunk is nem keveset, de ilyen eseményekkor ez természetes is. Amúgy nem csak erről szólt a dolog.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó