Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. március 25. 13:18

Szávay dicséretére szóljon, hogy az előkerült képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.

Király András óriási lavinát indított el fotósorozatával, azóta megszaporodtak a vicces történetek a nemzeti radikálisok körül. Szétoszlani látszik az a nemzetiszín köd, amivel eddig körbevették magukat, és kiderül, hogy mégiscsak emberarcú emberek alkotják a pártot. Tegnap Morvai Krisztina pörölt a hajthatatlan közterület-felügyelőkkel mentelmi jogára hivatkozva (politikusbűnözés!), ma pedig Szávay Istvánról, a párt nemzetpolitikai ügyekkel foglalkozó doktoranduszáról kerültek elő vicces képek - az egyiken átszellemülten installál egy péniszpumpát egy virslire. Dicséretére szóljon, hogy a láthatóan illuminált képviselőjelölt a képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/5879


5 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Én azon csodálkozom, hogy ezek csak most derültek ki. Pista amúgy jó gyerek és jó szervező. Nekem GT csoportvezetőm volt, és messze a mi csapatunk volt a legösszetartóbb, nálunk volt a legjobb hangulat, hozzáteszem függetlenül attól, hogy kinek milyen politikai nézetei vannak. Más kérdés, hogy jobbikos jelöltként ezek a bulis képek finoman szólva se jó ajánlólevelek.


"nálunk volt a legjobb hangulat,"

Ezt nevezed jó hangulatnak? :-(

Válaszok:
Tóth H. | 2010. március 26. 11:25

Úgy értem, hogy mi tudtunk leginkább csapatként együttműködni. Míg láthatóan más csoportoknál egy csomóan egymagukban lézengtek, stb, nálunk minden esemény közös volt, és már igen korán jó barátságok kötődtek a csapatból, és ez megmaradt hat év után is.

Persze, iszogattunk is nem keveset, de ilyen eseményekkor ez természetes is. Amúgy nem csak erről szólt a dolog.


amúgy a szávaytól korrekt volt, hogy nem adta elő azt a béna hisztit, mint a király andrás, hogy ő nem is, meg csak fotosop:D


Sz.I. "leginkább azokkal a bulgakovi házmesterfigurákkal rokon, akiknek napi időtöltésük az élősködés, a hatalomban való tetszelgés, miközben az intézményt, melyet ők nem szolgálnak, csak egyéni érdekből kisajátítanak, lejáratják.”

...és mindig tart maga körül néhány tányérnyalót, akik csupa jót írnak-mondanak róla.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó