Szávay István

2010. március 25. 13:18

Szávay dicséretére szóljon, hogy az előkerült képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.

2010. március 25. 13:18
Király András óriási lavinát indított el fotósorozatával, azóta megszaporodtak a vicces történetek a nemzeti radikálisok körül. Szétoszlani látszik az a nemzetiszín köd, amivel eddig körbevették magukat, és kiderül, hogy mégiscsak emberarcú emberek alkotják a pártot. Tegnap Morvai Krisztina pörölt a hajthatatlan közterület-felügyelőkkel mentelmi jogára hivatkozva (politikusbűnözés!), ma pedig Szávay Istvánról, a párt nemzetpolitikai ügyekkel foglalkozó doktoranduszáról kerültek elő vicces képek - az egyiken átszellemülten installál egy péniszpumpát egy virslire. Dicséretére szóljon, hogy a láthatóan illuminált képviselőjelölt a képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doktor Doktorovics
2012. december 09. 16:32
Sz.I. "leginkább azokkal a bulgakovi házmesterfigurákkal rokon, akiknek napi időtöltésük az élősködés, a hatalomban való tetszelgés, miközben az intézményt, melyet ők nem szolgálnak, csak egyéni érdekből kisajátítanak, lejáratják.” ...és mindig tart maga körül néhány tányérnyalót, akik csupa jót írnak-mondanak róla.
smalladam
2010. március 27. 11:25
amúgy a szávaytól korrekt volt, hogy nem adta elő azt a béna hisztit, mint a király andrás, hogy ő nem is, meg csak fotosop:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik