Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2010. március 25. 13:18

Szávay dicséretére szóljon, hogy az előkerült képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.

Király András óriási lavinát indított el fotósorozatával, azóta megszaporodtak a vicces történetek a nemzeti radikálisok körül. Szétoszlani látszik az a nemzetiszín köd, amivel eddig körbevették magukat, és kiderül, hogy mégiscsak emberarcú emberek alkotják a pártot. Tegnap Morvai Krisztina pörölt a hajthatatlan közterület-felügyelőkkel mentelmi jogára hivatkozva (politikusbűnözés!), ma pedig Szávay Istvánról, a párt nemzetpolitikai ügyekkel foglalkozó doktoranduszáról kerültek elő vicces képek - az egyiken átszellemülten installál egy péniszpumpát egy virslire. Dicséretére szóljon, hogy a láthatóan illuminált képviselőjelölt a képek tanúsága szerint magyart iszik, csak a Dreher és az Arany Ászok, semmi idegenszívűség.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/5879


5 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintÉn azon csodálkozom, hogy ezek csak most derültek ki. Pista amúgy jó gyerek és jó szervező. Nekem GT csoportvezetőm volt, és messze a mi csapatunk volt a legösszetartóbb, nálunk volt a legjobb hangulat, hozzáteszem függetlenül attól, hogy kinek milyen politikai nézetei vannak. Más kérdés, hogy jobbikos jelöltként ezek a bulis képek finoman szólva se jó ajánlólevelek.


"nálunk volt a legjobb hangulat,"

Ezt nevezed jó hangulatnak? :-(

Válaszok:
Tóth H. | 2010. március 26. 11:25

 

Csák Máté vagyok, a Felvidék ura. III. András halálával kihalt az Árpád-ház, és megnyílt az út, hogy enyém legyen a Szent Korona. De ehhez előbb le kell győznöm vagy hűbéresemmé kell tennem a többi oligarchát.

 

Válassz engem a Kard és Korona társasjátékban, hogy Pozsony, Nyitra és Gömör vármegyék mellé az egész Magyar Királyságot meghódítsuk!

(X)

Úgy értem, hogy mi tudtunk leginkább csapatként együttműködni. Míg láthatóan más csoportoknál egy csomóan egymagukban lézengtek, stb, nálunk minden esemény közös volt, és már igen korán jó barátságok kötődtek a csapatból, és ez megmaradt hat év után is.

Persze, iszogattunk is nem keveset, de ilyen eseményekkor ez természetes is. Amúgy nem csak erről szólt a dolog.


amúgy a szávaytól korrekt volt, hogy nem adta elő azt a béna hisztit, mint a király andrás, hogy ő nem is, meg csak fotosop:D


Sz.I. "leginkább azokkal a bulgakovi házmesterfigurákkal rokon, akiknek napi időtöltésük az élősködés, a hatalomban való tetszelgés, miközben az intézményt, melyet ők nem szolgálnak, csak egyéni érdekből kisajátítanak, lejáratják.”

...és mindig tart maga körül néhány tányérnyalót, akik csupa jót írnak-mondanak róla.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó