A 15. születésnapját ünneplő Nobu Budapest executive chefje az óbudai pék nagyszülőkről, a rizsfőzés misztériumáról mesélt, és arról, mire taníthat minket az alapító Nobu szan. Interjúnk.
p
0
0
0
Hírlevél-feliratkozás
Ne maradjon le a Mandiner cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.
Összesen 8 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Ahogy ebből a pár méterből látom, alighanem a Madarasira vezető út. Persze amit az elragadtottak nem tudnak, hogy ezek a jégbe fagyott lucfenyők akármelyik pillanatban lesuppanhatnak...
Válasz erre
2
1
Párhuzamos különvélemény
2019. január 10. 12:41
Hm, ez egy takarított, de legalábbis járt út.
Válasz erre
1
0
KLACI
2019. január 10. 12:32
Vagány!
Válasz erre
1
0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!