Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját?

2018. december 14. 17:56

Kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.

2018. december 14. 17:56
Volner János

„Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?

A munkavállalók felháborodása az elfogadott túlóratörvény miatt teljesen jogos. De sokan éppen azért nem mennek ki a Kossuth Lajos térre tüntetni, mert nem akarnak egy platformra kerülni a vörös zászlókat, anarchista jeleket lobogtató szélsőbalos csürhével. Mert látják, mennyire szánalmas versenyt folytat a pártzászlókat lobogtató ballib ellenzék a „legtökösebb ellenálló” címért: százával vannak kint az utcán a jól fizetett pártalkalmazottak, füstbombákkal, gyújtogatva, törve-zúzva megy a politikailag motivált műbalhé. A munkavállaló pedig még ha ellenzi is a túlóratörvényt, nem megy tüntetni, csak nézi ezeket a majmokat a tévében – mintha az állatkertben lenne.

És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális „barátaink”: aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2018. december 15. 20:27
Esküszegő áruló!
Illieral
2018. december 15. 19:49
Attól tartok nem jó irányba mennek a dolgok ebben az országban, ha egz országgyűlési képviselő irreguláris hadsereg bevetésével fenyeget, az kurvára nem jó, akár igaza van akár nincs. És nem is tehetne ilyet, nem is tenne ilyet ha esze lenne.
Dorset Naga
2018. december 15. 18:45
Nem kéne János. Van rendőrségünk. Tudod Te jól .
Tiszafa
2018. december 15. 14:53
Úgy össze kéne ezeket a pesti szarkeverőket verni, hogy örökké emlékezzenek rá, s még az országház közelébe se merjenek menni hátralévő életük során. A Szent Koronára meg gondolni se merjenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik