Fenyőfa-gyújtogatók

2018. december 14. 19:30

Zűrzavart, botrányt és erőszakot importáltak derék félnótás ellenzéki honfitársaink Magyarországra.

2018. december 14. 19:30
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Vigyázó szemüket mindig oda vetik, ahonnan a legnagyobb hasznot remélik. A haszon természetesen az ő esetükben kizárólag materiális és hatalmi tételekből állhat. A félidióta politikusok emlékezetében ott derenghettek a tapolcai Batsányi Jánosnak, a felvilágosodásnak nevezett elsötétülés egyik legismertebb alakjának elemi iskolában már beléjük vert néhány szava: »Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!«

Ez megtörtént. Zűrzavart, botrányt és erőszakot importáltak derék félnótás ellenzéki honfitársaink Magyarországra. Úgynevezett politikusaik a Parlamentben adtak elő példátlan akcióművészeti mutatványt, míg híveik, akikről talán nem is oktalanul az a hír járja, hogy a képviselőkhöz hasonlóan egy bizonyos George Soros pénzén duhajkodnak, az utcán randalíroztak. A párizsi sárgamellényes megmozdulások külső jellemzőit utánozva törtek, zúztak és verekedtek. Az utcai harcosok példaképei a nyugat-európai, most éppen sárga mellényt öltő szélsőséges banditák. 

Az agresszív zsoldosok országhatároktól független közös jellemzője, hogy úgy viselkednek, mint az állatvilágból jól ismert élősködők és dögevők, a tetvek, pió­cák, hiénák vagy keselyűk. Rácsimpaszkodnak egy alapvetően békés és jó szándékú, esetenként jogos célokért menetelő tömegmegmozdulásra, és jól szervezett módon ezt erőszakos provokációkra használják. Éppen úgy, ahogy tették és teszik ezt Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában, ahol a sárgamellényesek távolról nézve indokolt kéréseit változtatták pillanatok alatt erőszakos követelésekké.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2785
2018. december 15. 08:17
A legújabb társadalmi kutatások szerint amit a CEU-n folytattak kimutatták a demokrácia érvényesülésének akadályai jelenleg kies hazánkban úgy mint: karácsonyfa, padok, szemetes kukák, szánkók, és a diktatúra jelképe a rendőr autó visszapillantó tükre! Ezért ezeket pusztítani kell ahol csak érik elvtársainknak, akik nincsenek illegalitásban mint mi!!! Mondja titkár elvtárs itt az illegalitásban, a tagság harsány röhögése közepette!
még fokozza
2018. december 14. 20:09
Nyald ki a seggüket a papoknak és fizessél nekik tizedet te büdös jobbágy.
zakar zoltán béla
2018. december 14. 20:06
Batsányi spicli volt?(!!!!!!!!!!!!)
Valodi
2018. december 14. 19:54
"Úgynevezett politikusaik a Parlamentben adtak elő példátlan akcióművészeti mutatványt, míg híveik, akikről talán nem is oktalanul az a hír járja, hogy a képviselőkhöz hasonlóan egy bizonyos George Soros pénzén duhajkodnak" - höhöhö.... Kordonbontás, Soros ösztöndíj - erre gondolsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik