Többször feláldozott hitelesség

2018. december 13. 08:18

Egyvalami azonban világos: bármit lép az Orbán-kormány, az szerintük rossz és megbocsáthatatlan.

2018. december 13. 08:18
Kiss Gergely
Magyar Idők

„Az ellenzék áskálódása más okból is hiteltelen. Ők voltak azok, akik az általuk tönkretett gazdaságot és pénzügyi katasztrófát népnyúzó intézkedésekkel próbálták kezelni. Ebben hosszú múltra visszatekintő tapasztalatuk van.

És ami a legszomorúbb, ezt azóta sem tudják máshogy elképzelni. Az elmúlt nyolc évben is a multikat és a bankokat siratták, pedig még ezektől a szektoroktól is elvették a jövőt. Ha ugyanis a háztartásokat megsarcolják, akkor a fizetőképes keresletet is romba döntik. És a fő probléma ebben rejlik, így egy hitelességét elveszített politikai csapatnak a mostani aggódása sem mérvadó.

Egyvalami azonban világos: bármit lép az Orbán-kormány, az szerintük rossz és megbocsáthatatlan. És ezt képesek mindennel megmagyarázni, de annak az ellenkezőjével is. Akkor is hitelesebbek lennének, ha egyszerűen beismernék: mindenben ellentmondunk Orbán Viktor kormányának, bármibe is kerül. Nem irigylem a szavazóikat, mert ez még szánalomra sem méltó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. december 13. 17:35
A hitelesség, az jó ha van! Ni, milyen tetszetős a Vezér választási programja: (Összefoglaló a demográfiai földprogram munkacsoport üléséről Időpont: 2011. augusztus 26., helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium. Résztvevő az AGRYA részéről: Dr. Weisz Miklós társelnök.) "...A népesedési (demográfiai) földprogram kidolgozásával és indításával az NFA tartós (25-50 éves) és örökölhető földbérleti jog keretében földet kíván juttatni a fiatal, gazdálkodni szándékozó pároknak, olyan kikötéssel, hogy a fiatal család letelepszik, gazdálkodik, valamint 2-3 gyermek világra hozatalát és felnevelését is vállalja..." .... és milyen hiteles a kivitelezés: (a termőföldárverésen) "....városi rangsorban őket a megyei második legnagyobb nyertes érdekeltség, a Forgács család 90 év feletti legidősebb tagja, Forgács Barnabásné (215 ha) ... követi..." Nyilván biológiai csodát is tesz a hitelessége érdekében Cipolla Viktor lovag, fidesz-varázsló....
krotak
2018. december 13. 13:27
Közgazdász ismerősöm szerint ha gazdaságilag bajban van egy ország, a megszorítások miatt csökkenő fizetőképes kereslet következtében tovább romlik a helyzet. Hatalmas hitelek felvételére lesz szükség. Matolcsy, és Varga nem fedezte fel a spanyolviaszt az illiberális gazdaságpolitikával, csak náluk első helyen szerepel a magyar érdek.
kispufi
2018. december 13. 09:09
Gyerekek ott a Mandinál, múlt héten meglepetésemre már egyszer eltaláltátok az újságíró Kiss Gergőhöz tartozó képet. Meg is lepődtem, de azt hittem, ezzel túlléptetek a régi hibátokon. A fenét, most megint a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó névrokonnal illusztráltátok a cikket... Ne már, ne amatőrösködjünk.
Természetes Orbánizmus
2018. december 13. 08:54
Teljesen igaz okos tájékozottság melyet tanúsító cikk szerző tapasztaltsága a témába jól kivehető. Az itt hőzöngő ellenzéki komment hadsereg figyelmébe ajánlatos az alapos elolvasása amely persze nem fog megtörténni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik