Hihetetlenül nagy tömeg volt

2018. december 13. 08:24

Az a tömeg ami tegnap este kint volt hihetetlenül nagy.

2018. december 13. 08:24
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A rendszerváltás óta, aznapra szervezett tüntetésen talán az öszödi beszéd napvilágra kerülése napján voltak kint ennyien.Csakhogy ott a teljes Fideszes mozgósítás, polgári körök rendszere benne volt a pakliban.

Az a tömeg ami tegnap este kint volt hihetetlenül nagy, ha beleszámítjuk azt, hogy sokan nem követnek híreket, messze laknak (és igen mondjuk Pesterzsébetről elindulni egy éppen zajló tüntetésre kérdéses, hogy ki ér-e valaki amíg tart), családjuk van, hulla fáradtan mennek haza a munkából. Itt pedig nemhogy nem profi mozgósítás volt, hanem annyi, hogy aki a médiában látta, és meggyőzte magát az kijött. Tehát nem az volt, hogy számára hiteles, személyes aktorokon keresztül mozgósítottak, hanem magától ment ki a térre.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2018. december 14. 16:38
Hihetetlen baromság néhány ezer fős zavargó, gyújtogató bandát hihetetlen nagyságú tüntető tömegnek nevezni.
Európai téridő
2018. december 14. 10:44
Ha 10 perc alatt át tudtak csűrni a József Attila utcáról az Andrássy útra, akkor mégsem voltak olyan fene sokan.
balbako_
2018. december 13. 20:02
Ha száznál többen vannak az már hihetetlenül nagy tömeg? Ráadásul olyan korú emberek akik életükben nem dolgoztak és szánkót lopnak és karácsonyfát gyújtogatnak. Ezekért rajong ez a szaros!
Peter8811
2018. december 13. 18:11
Hihetetlenül nagy tömeg volt. Ráadásul a szónokok is hihetetlenül nagyot hazudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik