Azért volnék én náci?

2018. december 12. 14:04

Nyilván az volna a helyes és európai magatartás, ha a politikai korrektségnek és a szándékos félreértés elkerülésének a szellemében soha többé nem beszélnék cigányokról és fehérekről.

2018. december 12. 14:04
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Azért volnék én náci, mert nem arra akarok segélyt adni a mélyszegénységben élő nőknek, hogy szüljenek a döngölt padlóra, hanem arra, hogy tanuljanak, törjenek ki a nyomorból, és azután vállaljanak gyereket?! Azért volnék náci, mert esélyt akarok adni annak a gyereknek az emberhez méltó életre?! Mert a fűtetlen szobában, döngölt padlón zajló élet: emberhez méltatlan élet. Egy szóval sem mondom, hogy a nyomorban élő nők ne szülhessenek, mindössze azt, hogy az állam ne finanszírozza és terjessze a nyomort a segélyezéssel. Ezért Setét Jenő cigány jogvédő nácinak bélyegzett. Ezzel a gyalázatos, koholt váddal – mint egy interneten terjedő, releváns véleménnyel – szembesültem az ATV számonkérőszéke előtt.

Nyilván az volna a helyes és európai magatartás, ha a politikai korrektségnek és a szándékos félreértés elkerülésének a szellemében soha többé nem beszélnék cigányokról és fehérekről. Egyedül azt sajnálom, hogy nem kérdeztem meg: szerintük léteznek-e cigányok egyáltalán?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. december 14. 07:20
Azért volnék én náci?" náci??? az kizárt Puzsér elvtárs, ugyanis azok nem voltak bérelhető ripacsok...
CharlieBrown
2018. december 13. 00:35
Puzsér! Legyél büszke erre! Ha valakit lenáciznak az ilyen Somos meg Rónai féle kiválasztott-metéltek, az illető jó úton jár!
ato boldizsár
2018. december 13. 00:09
Még jó , hogy nem kérdezted meg bmeg.. nekem egyszer egy libsi hülyegyerek állította, hogy nincsenek! Mert hogy hol húzom meg a vonalat, ugye? Szóval mi alapján állítom, mi a definíció? Amúgy jó pár magas labda nem lett rendesen lecsapva, tessék kicsit jobban készülni, ha legközelebb a szent inkvizícióhoz mész.
Zsaturnuzs
2018. december 12. 22:36
Nem kellene elmosni a fogalmakat. Puzsér definíció szerint nem lehet náci, sem falangista, sem vasgárdista, sem usztasa, sem... Ezek a fasizmus helyi változatai. Továbbá Puzsér ugyan lehet fasiszta (szerintem nem az), esetleg fajvédő (magyar változatban: nyilas, de szerintem nem az), de a véleménye alapján a nyomorba születő cigánygyerekek érdekeinek védelmezője inkább. Tehát a szociális együttérzéséről tett tanúságot. Ezt még csak rasszizmusnak sem lehet nevezni (Setét Jenő legfeljebb rasszistának bélyegezhetné Puzsért, ha lenne rá oka, de nincs). Minden értelmes ember több okos, tanult, munkaszerető, sikeres cigányt szeretne látni, és kevesebb félresiklott életűt. Setét Jenő számára ez a nácizmus jele...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik