Manfred Weber azonnal kérjen bocsánatot a magyar emberektől!

2018. december 11. 17:41

A Fidesz által támogatott európai csúcsjelölt beismeri, hogy a magyar kormány bűnei miatt egy teljes nemzetet, egy teljes országot akart büntetni.

2018. december 11. 17:41
Ujhelyi István
Ujhelyi István
MTI-OS

„»Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a 7-es cikkes szavazáson Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor ellen, hanem az egész ország ellen!« – ezek a mondatok Manfred Weber néppárti frakcióvezető, az európai jobboldal csúcsjelöltjének száját hagyták el a mai napon. Ez több mint botrány! Ez gyalázatos kijelentés! A Fidesz által támogatott európai csúcsjelölt beismeri, hogy a magyar kormány bűnei miatt egy teljes nemzetet, egy teljes országot akart büntetni. Ez felháborító! Manfred Webernek haladéktalanul meg kell követnie a magyar embereket! 
Korábban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság szintén jobboldali-néppárti vezetője sértette meg a magyarokat az Erdély elcsatolásának évfordulóján tett érzéketlen kijelentésével, most pedig Manfred Weber sértette meg teljes Magyarországot. Kikérjük magunknak! Elég volt a Fidesz szövetségeseinek sértő kijelentéseiből! A jövő májusi EP-választásokon ideje lesz végre leváltani a magyar kormány bűneit mentegető európai jobboldalt és az MSZP-Párbeszéd Európa-párti szövetségét megbízni a magyar emberek valódi európai képviseletével.”

MTI-OS

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. december 13. 12:00
#hazaáruló
GV0917
2018. december 13. 09:47
Az egérke lopott.Sajtocskát. Közben valam,i a hátára pattant. Egy bolha volt! Tudta, hogyha ez az élősködő bent marad a bundájában- gyógyíthatatlan kórral fertőződik- és tessék: itt van.Egy egerésző macska képében felvillant a lehetőség:Ez őt lesi, nem a bundájában meghúzódó bolhát! Pech.De csak ez segít rajta. Mindegy! Kitörés:sssrrr! De egyszerre egy mancs , rajta éles karmok és már repül is a macska szája felé! Rajta félelmetes felírat:Nem Brüsszel- SZEVIÉP....
puszika
2018. december 12. 18:45
Ez a tipikus esete annak amikor a bolhák köhögnek!!!!
makapaka2
2018. december 12. 13:51
Ez a puhány Wéber főleg az Ujhelyi félék hazaáruló magatartása miatt engedte ezt meg magának. Úgyhogy Újhülye, nektek pofa be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik