Uniós ügyek

2018. december 09. 18:22

Bayer Zsolt megint úgy tesz, mintha az EU vezetése valami külső erő lenne, amellyel szemben meg kéne védeni Magyarországot.

2018. december 09. 18:22
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Bayer Zsolt volt oly kedves és válaszolt a Magyar Időkben arra, hogy intellektuálisan silánynak és sértőnek tartom, hogy szerinte Brüsszel a régi Moszkva. Bayer úr először leírta, hogy csak nem értem a viccet és ironizált, majd mégis arra jutott, hogy komolyan gondolja, amit írt, hiszen amióta „Brüsszel” „betiltotta” a Kormány kisteherautóját azóta tulajdonképpen az EU-nak pontosan olyan erkölcsi megítélés alá kell esnie, mint a Szovjetuniónak. Aztán írt valamit egy állólámpáról, de ez most lényegtelen. Bayer Zsolt megint úgy tesz, mintha az EU vezetése valami külső erő lenne, amellyel szemben meg kéne védeni Magyarországot. Pedig az EU jelenlegi vezetését nagyrészt adó pártcsalád hazai pártjának az ötös számú párttagkönyve Bayeré, pedig Navrasics Tibor abban a Kormányban volt tag amit Bayer védett minden hasábon, és most abban a Bizottságban tag, ami Bayer szerint minden földi rossz okozója. Hiába Brüsszel-Moszkvázik Bayer a szomorú helyzet az, hogy neki intézményesen több köze van az EU jelenlegi vezetéséhez, mint nekem. A helyzet az, hogy állólámpák és kisteherautók ide vagy oda: ugyanerre a barba-trükkre készül a Fidesz. Most már Webert kell támogatni, most még őt ajánlják az EU vezetésére a magyar szavazóknak, hogy aztán fél évvel azután, hogy megszavazták elmondhassák: a Weber-bizottság maga Moszkva.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2018. december 10. 14:59
jav: Akik > Aki
korona
2018. december 10. 14:57
Mint látható, tapasztalható, a homoszexuális lobbi nem tétlenkedik. Egyik beépítettjük pont ez a Petike. Ő egy bohóc. Anyuka kormány párti és érinthetetlen, mert milliárdos. Petike is milliárdos. Akik ezt a Peti jelenséget egyáltalán méltatja, az eltévedt ember. Semmit a Schmidt családról. Vagyis ezeknek semmi köze már Magyarországhoz.
Csigorin
2018. december 10. 14:00
Mert nem az? Talan csak nem csatoltak tudtunkon kivul Brusszelt kis hazankhoz?
Libakergető
2018. december 10. 13:15
Péter, Péter egyre magasabbról írod a zagyva gondolataid szürke sorait. Le kéne szállni a magas lóról, még ha sok a pínzed is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik