Chemnitz: az európai etalon

2018. szeptember 23. 14:41

Chemnitzre minden bizonnyal vízválasztóként és követendő példaként fognak majd tekinteni.

2018. szeptember 23. 14:41
Gazdag István
Demokrata

„»Ellenállás«… »mi vagyunk a nép«… »ez a mi hazánk«… »ki az idegenekkel« − zúgták napokon át a különböző országos és helyi hazafias szervezetek (AfD, Pegida, Pro Chemnitz) felhívására utcára vonuló tüntetők, és a városban lézengő sötét képű egzotikus kisebbségiek többnyire jobbnak látták elinalni az útjukból. Aki nem volt elég fürge közülük, az adott esetben egy kis fizikai noszogatásban részesült, de általában 8 napon belül gyógyult.

És ez az, ami miatt Chemnitzre minden bizonnyal vízválasztóként és követendő példaként fognak majd tekinteni a földrészünk nyugati felét az utóbbi negyven évben megszálló harmadik világbeli gyarmatosítók »remigrációját« (vagyis hazatelepítését) célzó jövőbeli és reménybeli európai reconquista folyamatában. Mert annak ellenére, hogy a megszállók gyakorlatilag naponta követnek el gyilkosságokat, naponta tucatszámra nemi erőszakokat, naponta százszámra mindenféle más bűncselekményeket az őshonosok sérelmére, ez utóbbiak részéről mindeddig soha, sehol nem került sor olyan tömeges, spontán reakcióra, mint most Chemnitzben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2018. szeptember 23. 18:37
"olaszoktól is csak egyéni és elszigetelt Rambo-akciókra futotta (Luca Traini például Maceratában igyekezett példát statuálni a nigériai kannibálok által vudu szertartáson lemészárolt, feldarabolt és részben felfalt 18 éves Pamela Mastropietro miatt) Istenem, ez még Európa? :(
matykox
2018. szeptember 23. 16:17
Az iszlám nem való Európába. Homokozzanak a sivatagjaikban. Heil Chemnitz! Heil Erzgebirge! Hiel Sachsen! (És nem Preussen, ahogy sokan hibásan gondolják...)
Edvind Johnsson3.0
2018. szeptember 23. 15:38
Egyelőre a többi város nem ébredt még fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik