Tizenkét kilónyi drogot találtak Röszkénél

2018. augusztus 14. 07:47

Egy bosznia-hercegovinai és koszovói kettős állampolgár próbált több mint tízkilónyi kábítószert az országba hozni.

2018. augusztus 14. 07:47

Tizenkét kilónyi kábítószert akart Magyarországra csempészni személygépkocsijában egy bosznia-hercegovinai és koszovói kettős állampolgár - tette közzé a rendőrség a police.hu oldalon kedd reggel. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a 37 éves férfi ellen, aki szombaton késő este jelentkezett belépésre a szerb-magyar határon, a röszkei autópálya-határátkelőn.

Az útlevél-ellenőrzés után a Csongrád megyei főkapitányság határrendésze az autót alapos ellenőrzésre küldte, és kiderült, hogy az alvázát átalakították, a drogkereső kutya pedig találatot jelzett. Az autó padlólemeze alá rejtve végül 36 csomagban 11 855 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A helyszíni gyorsteszt és az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, a feketepiaci értéke pedig több mint 23 millió forint.

Az NNI munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását - olvasható a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2018. augusztus 14. 11:31
A Kőbányán talált labor-raktár még jobb fogás volt.
anegy_
2018. augusztus 14. 11:30
Jófogás.hu
fakutya Bobber
2018. augusztus 14. 09:20
Ezek a poszogóiak nagyon tolják az anyagot.
Peter8811
2018. augusztus 14. 08:18
Milyen szerencséjük van ezek állandóan találnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik