Leszbikus feminista zaklatta meleg férfi diákját

2018. augusztus 14. 14:13

Összegabalyodtak kissé a genderviszonyok a New York Universityn.

2018. augusztus 14. 14:13

A 444 számol be arról, hogy a New York University felfüggesztette a tanévre Avital Ronellt, a német- és az összehasonlító irodalomelmélet professzorát, miután egy 11 hónapos vizsgálat végén arra jutottak: szexuálisan zaklatta egy diákját.

Avital Ronell egy 66 éves, világhírű, leszbikus feminista professzor, a diákja pedig Nimrod Reitman, egy 32 éves meleg férfi.

Reitman szerint a professzornő három éven át zaklatta a férfit csókolgatásokkal, fogdosásokkal, szexuális tartalmú üzenetekkel.

Ronell viszont tagadja a zaklatást: szerinte csak „pezsgő módon” kommunikáltak, amiben a férfi is szívesen részt vette, és egyébként is közösek az izraeli gyökereik.

A nőt most felfüggesztették az egyetemen. Ugyanakkor ismert feministák kiálltak mellette, mondván: „Mindannyian láttuk, hogy milyen a kapcsolata a diákjaival, és közülünk van, aki tudja, hogy ez az illető rosszindulatú kampányt indított ellene”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2018. augusztus 17. 08:22
" és egyébként is közösek az izraeli gyökereik." Van kérdés ???
Vivid
2018. augusztus 15. 09:13
Nem hiába mondom már régóta, hogy leszbikusok valójában nincsenek is.
teljesenertelmetlen
2018. augusztus 14. 22:50
Komoly kutatás témája lehetne, hogy a zsidók belterjes szaporodása hogyan vezetett a kiugróan magas devianciaszinthez?
Huffnágel Pista
2018. augusztus 14. 18:17
Támogatom a gender szakok megszűnését isztelt Dr. Kásler Miklós Miniszter Úr! Tisztelt Dr. Trócsányi László Miniszter Úr! Levelünkkel támogatjuk, hogy a magyar állam mint fenntartó megszüntesse a gender képzéseket. A gender szakok annak a tudatos szemléletformálásnak a részei, amely célja elmosni a nemek közti határokat, így lerombolva az egyén identitását. A CitizenGO 2018 márciusában szervezett Gender&Sex konferenciáján szakemberek osztották meg aggályaikat a gender túlkapásairól. Örömmel a minisztérium részére bocsátjuk a konferenciánkon felszólaló szakemberek listáját és előadásaikat. Többen érvelnek amellett, hogy nincsen szükség gender képzésre, nincs rá kereslet, és nem viszi előre az ország ügyét. Mi ennél tovább megyünk. Véleményünk szerint a gender szak megléte kártékony, annak egyes elemei kifejezetten romboló hatásúak. A nők helyzetének javításához nincs szükség a gender képzések falain belül megtelepedő radikális feminizmusra, illetve a homoszexuális, transznemű, LMBTQI stb. lobbira sem. Ma Magyarországon a gender studies támogatói arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, hogy „ez a gender nem az a gender”, tehát, hogy az ő gender szakuknak semmi közük nincs a világszerte tapasztalható túlkapásokhoz, aggasztó jelenségekhez. Kényelmes lenne elfogadni az érvelésüket, amely sántítani látszik, amikor pl. a Pride-on látjuk felvonulni hirdetőiket. Vagy elég csak megnéznünk a CEU gender szak által 2017-ben meghívott transzgender aktivista előadót. Mi ez, ha nem a választható gender identitás propagálása, amelytől most annyira igyekeznek elhatárolódni egyes gender oktatók, látva, hogy jelenleg ez nem menne át a magyar társadalmon? Nincs okunk feltételezni, hogy a magyarországi gender szakok szembemennének a nemzetközi trenddel, és kiszűrnék a radikális feminista és az LMBTQI lobbit a képzésből. A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik homoszexuálisok „házasságáért” vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban. Látjuk, hogy a homoszexuális, a transznemű és a feminista lobbi, bár egyes kérdésekben nem értenek egyet, egyaránt a „gender” definícióit (mivel több is van) felhasználva igyekeznek érdekeiket érvényesíteni. Az alábbi oldalon 10 megtörtént esettel hívjuk fel a figyelmet a gender ideológia következményeire: >>> https://www.citizengo.org/hu/ed/165203-tamogatom-gender-szakok-megszuneset Köszönjük az ügyben tett lépéseiket! Üdvözlettel: Az Ön neve https://www.citizengo.org/hu/ed/165203-tamogatom-gender-szakok-megszuneset
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik